Tåsokker sport (4-pakning)

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Komfortable tåsokker for sportsaktiviteter

Tåsokker for sport er et must for alle som trener eller utøver sport. Disse tåsokkene er laget for å passe perfekt for sportsaktiviteter, og gir en støtte som forbedrer ytelsen. Laget med høykvalitets materiale, er disse sokkene myke og komfortable å ha på seg hele dagen.

Disse tåsokkene absorberer svette og holder føttene tørre og kjølige. Med en komfortabel passform og en myk følelse, vil disse tåsokkene forbedre din ytelse og gjøre din trening mer komfortabel og effektiv.


Tåsokker for trening

Myke og slitesterke

Bruk med eller uten sko

Komfortabel kompresjon

Levering 1-2 dager

Passer størrelse 40-44


Myke og slitesterke tåsokker for daglig bruk

Disse tåsokkene er ikke bare gode for sport, de er også perfekte for daglig bruk. Laget med slitesterkt materiale, vil disse tåsokkene vare lenge og beholde sin form og komfort. De er myke og komfortable å ha på seg hele dagen, og vil ikke gli ned eller gni. Disse tåsokkene har en komfortabel passform og gir en støtte som holder føttene komfortable og avslappede. Med en 4-pakning, vil du alltid ha en ren og frisk sokk å bruke.

Fordelene med å bruke tåsokker

Tåsokker har mange helsefordeler. De forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer risikoen for skader som blemmer og gnagsår. Disse tåsokkene har også en antibakteriell effekt, noe som reduserer risikoen for dårlig lukt og infeksjoner. Med en myk og komfortabel passform, vil disse tåsokkene gjøre dagen din mer komfortabel og avslappet. De er også egnet for personer med sensitiv hud eller allergier.

Pakken inneholder fire par sokker i gul, blå, grå og sort.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.