Fôrede varme sokker (blå)

299 NOK

239 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fôrede varme sokker

Er du lei av å fryse på føttene? Vil du ha et par skikkelig varme fôrede sokker for de kalde høst- og vintermånedene? Disse fantastiske fôrede sokkene holder føttene varme hele dagen. De er perfekte for kjølige gulv både hjemme, på hytta eller hvorfor ikke på kontoret?


Fôrede blå sokker

Holder føttene varme

Fantastisk myke

Enkel slip-in-design

Leveringstid 2-3 dager


Hold føttene varme, og bli varm i hele kroppen

De fleste mennesker misliker å ha kalde føtter. Ved å sørge for å holde føttene varme, vil du også føle at resten av kroppen holder bedre på varmen. Vi mennesker trives best når hodet er svalt og føttene er varme. En temperatur på rundt 18–20 grader C i hodehøyde og rundt 23–24 grader ved føttene er ideelt for de fleste.

Takket være bruken av disse varme, myke og deilig fôrede sokkene får du en behagelig varm temperatur rundt føttene hver dag.

Én størrelse passer alle

Disse fôrede sokkene passer til de aller fleste barn, kvinner og menn med stort sett alle fotstørrelser. Modellen på sokkene er stor, fluffy og koselig. De er også elastiske, og kan enkelt trekkes opp rundt leggene for å gi en ekstra varm og behagelig kosefaktor. Personen på bildet har skostørrelse 41.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.