• Trustpilot Image

Basic pronasjon

149 NOK

119 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Innleggssåler basic pronasjon

Et par komfortable innleggssåler med myk og behagelig demping i hælen og en forhøyning under fothvelvet som gir støtte for pronasjon. Sålen fungerer utmerket å bruke i både arbeidssko men også hverdagssko (joggesko/converse).


Daglig bruk

Komfortabel støtte for pronasjon

Myk på hælen

Materiale som motvirker svette

Levering 2-4 dager


Innleggssåler pronasjon

Disse sålene er spesielt designet for å redusere pronasjon i hvert steg. Sålene er konstruert i tre lag, med en stabil plate i bunnen og et ventiler bart TPU-materiale som puster. Den øvre delen av innleggssålene er foret med et myke absorberende materiale av fiber for maksimal komfort. Et anatomisk innlegg med god komfort og kvalitet. Innleggssålene kan brukes til å lindre hælspore, forsenket fothvelv, trøtthet i føttene, ryggsmerter eller pronasjon.

Innleggssåler i høy kvalitet

Det kan finnes flere ulike grunner til at du trenger innleggssåler. To vanlige årsaker til å bruke skosåler, er å gi føttene en behagelig komfort eller å redusere smerte og belastning i føttene. Disse komfortable innleggssålene gir støtdemping til hælen og en ekstra støtte til fothvelvet. De er veldig komfortable og kan brukes i alla typer sko.

Materiale: Flanell 15%, EVA 20%, Sandwich 40%, PU Bomull 15%, TPE 10%

Se instruksjonsvideo lenger ned

Artikkelnummer: 405
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.