Skosåle pronasjon249 NOK

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Innleggssåler – Skosåle pronasjon

Et par skosåler i høy kvalitet som er spesialdesignet for å motvirke pronasjon. Innleggene støtter Plantar Fasciit og fothvelvet, noe som gjør at pronasjonen forsvinner. 


Motvirke pronasjon

Myk og behagelig overflate

Skål formet hæl for komfort

Høy kvalitet


Pronasjon

Pronasjon er når foten har en senket bue i fothvelvet, der mye vekt er plassert på innsiden av foten når du går. Majoriteten har en liten pronasjon. Pronasjon fører til at en stor del av kroppsvekten på innsiden av foten når du går. Om du har langvarige plager på grund av pronasjon, kan en feilstilling oppstå i beinet.

Pronasjon kan gjøre vondt

Å ha en over-pronasjon er ikke bra, det kan føre til vondt i både knær, rygg og føtter. En skosåle mot pronasjon hjelper føttene med å absorbere støt og gir en komfortabel og forsiktig.

Slik bruker du skosålene

Skosålene blir plassert på toppen av sålene i skoene. Innlegget skyves mo skoens hæl. Når du bruker skoene, hviler hælen i hælkoppen og føttene får optimal støtte. Innleggets underside har en non-slip overflate og er utformet slik at innsatsen ikke skal gli rundt i skoen.

Skosålene passer alle typer sko – joggesko, støvler, arbeidssko og sportssko. 


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.