• Trustpilot Image

Pronasjon 4 stk (pakke)

399 NOK

319 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ordinært pris 626 kr. Spar 227 kr.

Fire produkter som reduserer pronasjon

Ved hjelp av disse produktene kan du enkelt redusere smerten fra pronasjon på en effektiv og praktisk måte. Pakken inneholder fire forskjellige sko innsatser til pronasjon som kan brukes både utendørs og innendørs.  


Fire par innlegg mot pronasjon

Reduserer pronerende bevegelser

Støtter fotbuen

Levering 2-4 dager


Fotbuestøtte (2 stk)

Et par sorte sokker med innsydd pute i gel som gir støtte og stabilitet for forfoten. Fotbuestøtten avlaster føttene dine ved å lette på trykket ved hulfoten. Disse støttene til fotbuen kan på en enkel måte trekkes over foten som en sokk og kan brukes med eller uten sko.

Halvsåler pronasjonstøtte (2 stk)

Et par ortopediske halvsåler med fotbuestøtte som avlaster forfoten og hælen. Skoinnsatsene er passer utmerket for pronasjon og gir en mykere støtte for fotbuen og har dempende gummi i hele sålen.

Pronasjonsøtte i gel (2 stk)

Disse hulfotinnsatsene er laget av myk gel i høy kvalitet. De støtter fotbuen når du står, går eller er aktiv i løpet av dagene. Unngå å få verkende føtter ved å bruke disse smarte hulfotsøttene.

Innleggssåler med pronasjonsstøtte (2 stk)

Et par solide innleggsåler som reduserer pronasjon. Skoinnsatsene har en jevn høyde ved fotbuen, noe som gir stabilitet og støtte under fotbuen. Disse innleggene er av høy kvalitet og kan brukes i både hverdagssko og arbeidssko. 

Artikkelnummer: 502
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.