Skoinnlegg (magnetterapi)249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skoinnlegg med magneter gir helsemessige fordeler

Sålenes elleve strategisk plasserte magneter stimulerer dine viktigste reflekssoner under føttene. Disse fantastiske skoinnleggene med magneter er basert på metoden soneterapi og magnetterapi.

Forskning har vist at magnetterapi kan forbedre kroppens blodsirkulasjon, fremme kroppens velvære, gi avslapning og redusere smerter i kroppen. Magneter begynte å bli brukt allerede på 1970-tallet og er i dag en populær metode innen alternativ medisin.


Skoinnlegg for magnetterapi

Elleve strategisk plasserte magneter

Justerbar størrelse (kuttemal)

For menn og kvinner

Kjapp levering


Deilig myke og behagelige

Skoinnleggene er myke og behagelige for en fantastisk avlastende nedsetting av foten i hvert steg du tar. De magnetiske trykkpunktene er strategisk plassert over hele sålen, for å stimulere og massere føttene når du står eller går. Skoinnleggene skal ikke brukes av gravide kvinner eller personer som bruker pacemaker.

Størrelsesguide for skoinnlegget

Størrelse
FraTil
35 til 4022 cm25 cm
41 til 4526 cm29 cm


* Skoinnleggene kan klippes. Innleggene tilpasser du til riktig størrelse ved å klippe dem med en standard saks etter størrelsestabellen over.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.