Varmende skosåler199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Varmende skosåler

Et par fantastisk myke skoinnlegg som varmes opp av seg selv på kalde høst- og vinterdager. De kalde føttene dine blir raskt varme, og i løpet av bare en kort gåtur på cirka seksti sekunder har sålene oppnådd makstemperatur. Skoinnleggene varmes opp av seg selv takket være friksjonen som oppstår mellom føttene dine og sålen. De holder kulden borte i alle typer sko.


To varme skosåler

Myke og gode

Holder føttene varme

Passer i alle skotyper


Skoinnlegg til høst og vinter

Disse varme og svært komfortable skoinnleggene holder føttene behagelig varme på kalde høst- og vinterdager. Ullsålene fungerer isolerende og beskytter føttene dine mot nedkjøling og kaldt vær. Sålene er tilpasset vinterbruk og passer alle typer sko, fra sneakers til støvletter.

Unngå kalde føtter

Med disse skoinnleggene slipper du kalde føtter i vinterhalvåret. Sålene sitter godt i skoene dine og varmes opp av seg selv. De er enkle å bruke, akkurat som vanlige såler, og gir en behagelig varme uten at de trenger å lades opp. Innleggene puster og absorberer svette, noe som gjør dem til et utmerket valg ved sportslige aktiviteter, men også til hverdags. De passer i de fleste typer sko og kommer i flere størrelser. Størrelsen kan tilpasses ved å klippe til innleggene etter malen på undersiden.

Fotlengde fra
Fotlengde til
Velg størrelse
22,5 cm
23 cm
Størrelse 35/36
23,5 cm
24 cm
Størrelse 37/38
24,5 cm
25 cm
Størrelse 39/40
25,5 cm
26 cm
Størrelse 41/42
26,5 cm
27 cm
Størrelse 43/44
27,5 cm
28 cm
Størrelse 45/46


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.