Badesko barn (dinosaure)139 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Badesko for barn (med dinosaurmotiv)

Disse smarte og populære badeskoene for barn er spesielt utformet for å gi maksimal beskyttelse for dine barns følsomme føtter. De reduserer risikoen for skader ved å forhindre barna i å tråkke på skarpe gjenstander i strandens sand både over og under vannflaten. 

Uansett om det er skarpe steiner, skarpe skjell eller skrap som ligger skjult under overflaten, kan du føle deg tryggere med et par smarte badesko.


Badesko som beskytter føttene

Unngå kutt fra skarpe steiner

Komfortable og lette å ta på

God kvalitet

Leveranse 1-2 dager


Enkle å ta på føttene

Alle foreldre der ute vet hvilket stort prosjekt det kan være å kle på barna. Våre badesko er ikke bare beskyttende for fotsålene, men også veldig enkle å ta på og ta av. Den fleksible designen gjør at barnet lett kan gli føttene inn i skoene uten hjelp. Dette sparer tid og gjør strandbesøket enda morsommere.

Rillet design gir godt grep ved bassenget

Barn elsker å løpe og leke, spesielt på stranden. Med vår anti-sklidesign, kan barnet ditt løpe, hoppe og leke uten å bekymre seg for å skli. Dette skaper et trygt miljø for barnet å utforske i og føle seg trygg. Enten det er på bassengets glatte fliser eller utendørs i naturen.

Bestill et par badesko for barn

Med sine beskyttende egenskaper, enkelhet å ta på, anti-sklidesign og god kvalitet, er våre badesko for barn det opplagte valget for ditt barns strandeventyr. Beskytt føttene deres og la dem nyte dagen uten bekymringer. Velg badesko for barn, for en sikker og morsom strandopplevelse.

Størrelser: 
Badeskoene er laget av et elastisk og strekkbart materiale. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den mindre modellen. 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.