Badesko (rosa)199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Badesko til stranden

Et par stilige sko til å bruke når du svømmer, som beskytter føttene dine mot knuste skjell og skarpe steiner på stranden og i vannet når du bader. Ved å bruke badesko, kan du løpe ut i vannet og nyte av fantastiske dager på stranden.


Behagelige badesko (2 stk)

Unngå å kutte deg på skarpe steiner

Beskytter fotsålene dine 

Meget god kvalitet


Badesko beskytter føttene dine

Disse badeskoene, eller svømmeskoene som de også kalles, er ypperlige for nydelige dager på stranden. Du kan slappe av når du bruker badesko – du trenger ikke å bekymre deg ro å brenne deg på en glohet strand eller risikere å trampe på vasse gjenstander, slik som ødelagte skjell, glass eller annet som dessverre noen ganger finnes på strendene. 

Beskytt føttene når du bader

Med et par badesko, kan du gå rett i vannet uten å bekymre deg for å skjære deg selv på skarpe steiner eller ødelagte skjell under vannoverflaten. Disse svømmeskoene har en tykk beskyttende gummisåle, som lar deg føle deg trygg mens du bader. 

Badeko for barn ved bassenget

Badeskoene kan brukes av både barn og vokse, men som forelder kan det være ekstra trygt å føle seg sikker på at barna ikke skader føttene sine på stranden. Svømmeskoene er også fine å bruke ved bassenget – undersiden av badeskoene, på sålene er rillet, noe som reduserer risikoen for å skli på glatte fliser ved bassenget. 

Materiale: Polyester 70%, Gummi 20%, Spandex 10%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.