Badesko barn (rosa)139 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Beskytt barnas føtter med badesko

Deilige sommerdager med sol og bading er blant det beste som finnes! Disse badeskoene er designet for å gi smart beskyttelse mot skarpe steiner, brennende sand eller søppel som ligger skjult under vannflaten. Barnas føtter vil være trygge i badeskoene - og de herlige stranddagene forblir fantastiske.


Sko som beskytter føttene

Unngå kuttskader fra skarpe steiner

Komfortable og enkle å ta på

God kvalitet

Levering på 2-4 dager


Enkle for barn å ta på seg

Våre badesko er ikke bare beskyttende, men også veldig enkle å ta på seg. Den fleksible designen gjør det enkelt for barnet å gli føttene inn i skoene uten hjelp. Dette sparer tid og gjør strandbesøket enda morsommere. Badeskoene for barn er laget av lette og fleksible materialer som gir en behagelig passform og bevegelsesfrihet for små føtter.

Riflet såle for godt grep

Barn elsker å løpe og leke, spesielt på stranden. Med vår anti-skli-design kan barnet ditt løpe, hoppe og leke uten å bekymre seg for å skli. Dette skaper et trygt miljø for barnet å utforske og føle seg trygt i. De gripevennlige sålene reduserer risikoen for at barna sklir på våte overflater, noe som kan være nyttig når barna løper eller leker i og rundt vannet.

Uansett om det er ved bassenget, på stranden eller i badelandet, kan foreldrene være trygge på at barna deres har bedre grep og redusert risiko for å skli og skade seg.

Størrelser:
Badeskoene er laget av et elastisk og strekkbart materiale. Hvis du havner mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den mindre modellen.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.