• Trustpilot Image

Badesko for barn (blå)

Produktet er utsolgt :(
posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Komfortable og sikre badesko for barn

Sommer og sol og leker utendørs eller på stranden! Disse badeskoene er spesielt designet for barn og er utformet for å gi optimal beskyttelse og komfort for barnas føtter under vannaktiviteter.

Med badesko kan foreldre være trygge på at barnas føtter er beskyttet mot skader ved å forhindre at de tråkker på skarpe gjenstander i strandens sand eller under vannlinjen.


Badesko som beskytter føttene

Unngå kutt fra skarpe steiner

Komfortable og lette å ta på

God kvalitet

Levering 2-4 dager


1. Badeskoene gir beskyttelse mot skarpe gjenstander

En av de største fordelene med badesko for barn er beskyttelsen de tilbyr mot skarpe gjenstander som kan skjule seg i sanden eller på bunnen under vannet. Med en slitesterk og tett såle, holder badeskoene barnets føtter trygge fra kutt og andre ubehagelige skader som kan oppstå på grunn av glass, skjell eller steiner. Foreldre kan slappe av og la barna leke fritt i vannet, uten bekymring for at de skal bli utsatt for ulykker.

2. Sklisikker design

Badesko for barn er designet med såler som gir godt grep for å forhindre skliding på våte flater. Dette gir ekstra sikkerhet og stabilitet når barn løper eller leker i og rundt vann. Uansett om det er ved bassenget, på stranden eller i vannparken, kan foreldre være sikre på at barna deres har bedre grep og redusert risiko for å skli og skade seg.

3. Komfort

Badesko for barn er laget av lette og fleksible materialer som gir en komfortabel passform og bevegelsesfrihet for små føtter. De er enkle å ta på og av, noe som gjør dem perfekte for raske klesbytter ved bassenget eller stranden. Det pustende designet hindrer også overoppheting eller fuktighet som kan forårsake ubehag for barna.

4. Holdbarhet

Badesko for barn er konstruert for å være robuste og motstå vann og solens innvirkning. De er laget av kvalitetsmaterialer som kan håndtere intensiv bruk og regelmessig kontakt med vann. Dette gir foreldrene trygghet om at badeskoene vil vare lenge og motstå de belastningene et aktivt barn kan utsette dem for.

Bestill badesko med rask levering

Det sklisikre designet på badeskoene gir ekstra stabilitet og sikkerhet for barna når de leker i og rundt vannet. De grepvennlige sålene reduserer risikoen for skliing og gjør det mulig for barna å løpe og leke fritt uten å bekymre seg for å falle og skade seg.

Badeskoene er også designet med barnas komfort i tankene. De er lette, fleksible og gir en behagelig passform som ikke begrenser barnas bevegelsesfrihet. Det pustende designet hindrer overoppheting og fuktighet, noe som gjør at barna kan nyte sine vannaktiviteter uten ubehag.

Størrelser: 
Badeskoene er laget av et elastisk og strekkbart materiale. Hvis du befinner deg mellom to størrelser, anbefaler vi deg å velge den mindre modellen. 

Artikkelnummer: SP-028
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.