Isbrodder (sklisikring)279 NOK

223 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Isbrodder - sklisikring med kraftige pigger

Snødekte morgenturer, isete ettermiddagsopplevelser eller stjerneklare kveldsturer? Dine nye isbrodder er klare til å takle hver utfordring sammen med deg. Isbroddene gir skoene dine et sikkert grep selv på glatte overflater som snø eller is. I Sverige er det omtrent 30,000 glatteulykker hvert år hvor folk må oppsøke lege.

Se flere modeller av isbrodder


Solide isbrodder til sko

Unngå å skli

Enkle å bruke

Tøyelig størrelse 

Høy kvalitet


Unngå å skli med isbrodder

Utstyrt med grove stålpigger fester disse isbroddene seg godt selv på de mest glatte flater. Hvert steg du tar føles stødig og trygt, som om du gikk på tørt land midt i sommeren.

Når du bruker isbroddene, får du godt grep med skoene dine på is og snø. Ved å komplettere skoene dine med et par isbrodder reduserer du risikoen for å skli. Du fester enkelt disse isbroddene på skoene ved å tre dem over vinterskoene eller støvlene.

Oppbevaring og vedlikehold av isbrodder 

Høykvalitets stål og robust design garanterer at disse isbroddene er din pålitelige følgesvenn vinter etter vinter. Ikke bare er de funksjonelle, våre isbrodder er også stilige. Gå med stil, selv på vinterens mest utfordrende dager.

Etter bruk bør du skylle isbroddene med lunkent vann for å fjerne smuss og veisalt. Du kan smøre gummien på isbroddene med litt olje ved behov. Oppbevar isbroddene innendørs på et tørt sted når de ikke er i bruk. Slik unngår du rust på stålpiggene på undersiden.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.