• Trustpilot Image

Barfotsko svart (høst/vinter)

599 NOK

479 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Tips fra oss! Barfotskoene til høst og vinter er relativt små i størrelsen. Vi foreslår at du velger en størrelse større enn du vanligvis bruker i dine vanlige sko.

Fôrede barfotsko for kaldere årstider (Svart)

Disse svarte barfotskoene gir deg friheten til å gå, jogge, eller vandre med naturlig fotsetting, samtidig som de holder føttene dine varme og tørre gjennom de kaldere månedene. 

Det vannavvisende yttermaterialet står imot kaldt vær og fuktighet eller snø. Det indre, varmende fôret gir en behagelig følelse. Ideelt for vinteraktiviteter som terrengløping og vandring!


Barfotsko for høst og vinter

Fremmer naturlig fotsetting

Vannavvisende overflate

Utmerket grep på isete og våte overflater

Levering innen 1-2 dager


Styrker musklene i føttene og fremmer naturlig fotsetting

Den tynne og flate sålen på barfotskoene aktiverer musklene og senene i foten på en naturlig måte uten å kompromisse med komfort og varme. Den tynne sålen gir optimal bevegelsesfrihet og følsomhet, mens det gripevennlige mønsteret under skoen sikrer perfekt stabilitet på snø og is. Føttene dine vil føle seg godt ivaretatt, varme og komfortable, selv på de kaldeste dagene!

For en aktiv og behagelig vintersesong

Barfotsko er ikke bare egnet for utendørsaktiviteter men er også utmerkede for vintersport. Det slitesterke og vannavvisende yttermaterialet gjør dem til det perfekte valget for alt fra snøvandring til isdans. I tillegg er de enkle å ta på og av, takket være det elastiske materialet og de praktiske snørene, noe som gjør dem egnet for alle aldersgrupper.

Myke og komfortable barfotsko

Å nyte vinterens alle eventyr har aldri vært enklere! Juster snørene raskt med den brukervennlige låsemekanismen og opplev komfort og støtte i hvert steg. Det elastiske materialet former seg etter fotens struktur og gir en utrolig passform, mens det indre fôret holder føttene dine varme og koselige.

En påminnelse fra oss! Barfotskoene til høst og vinter er relativt små i størrelsen. Vi foreslår at du velger en størrelse større enn du vanligvis bruker i dine vanlige sko.

Se instruksjonsvideo lenger ned

Artikkelnummer: SP-033
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.