Lys til sko (LED)

179 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Lys til sko

Et skolys med elleve ulike lysfunksjoner som gjør at du synes i mørket på løperunden eller spaserturen. Skolysene passer også perfekt til barn. Det kule, blinkende lyset gjør at man synes i mørket. 1 Skolys

Gjør at man synes i mørket

Perfekt til løping og gåturer

Elleve ulike lysinnstillinger


Løpere synes i mørket

Skolysene passer perfekt til løpere som er ute og springer eller jogger om høsten og vinteren når det er mørkt ute. Når man bruker dette lyset på skoene, synes man på over hundre meters avstand. Kombinert med en refleks, gjør dette lyset det tryggere å jogge og trene selv på mørke kvelder.

Barna synes på kveldene

Når man fester lyset på skoene, synes man på ca. hundre meters avstand. Dette gjør lyset perfekt egnet til barn og ungdom som er ute på mørke kvelder. De elleve ulike lysinnstillingene sikrer at det finnes en kul innstilling for alle.

Lyset lades med USB

Skolyset lades enkelt med den inkluderte USB-kabelen. Når batteriet er fulladet, vil lyset vare i minst åtte timer. Skolyset er enkelt å feste på alle typer sko. Produktet fungerer som en klemme, og presses over hælen på skoen. Det sitter utrolig godt på alle sko, selv ved løping eller ville utendørsleker.

Festes enkelt på hælen av skoen. Vekt: under 50 gram.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.