Rengjøringsspray til sko

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Effektiv rengjøringsspray som rengjør i dybden

Rengjøringsspray i aerosolboks for sneakers – utviklet for sneakers og sportssko i alle materialer, men fungerer også til kombinasjoner av mykt skinn, semsket skinn & nubuk, tekstil og kunstskinn. Selv dyptgående smuss vil bli fullstendig fjernet. Unngå å vaske skoene i vaskemaskinen og velg heller denne rengjøringssprayen, som er både mer skånsom mot materialet i skoene dine og mer praktisk i bruk.


Fungerer på alle materialer

Rengjør skoene i dybden

Smuss- og fuktavvisende egenskaper

Høy kvalitet


Bruk

Fjern først alt av støv og smuss fra skoens overflate med en børste eller egnet klut. Rist godt før bruk. Hold beholderen 20 cm fra overflaten og spray effektivt i én fram- og tilbakebevegelse, vent ett minutt. Gni forsiktig med en ren børste over hele skoen og tørk av med en ren klut. La skoene tørke i 5 minutter. Det anbefales å rengjøre skoene så ofte som én gang i uka. Test fargebestandigheten på et uanselig område før applikering på semsket skinn, nubuk og lyst skinn – for å unngå misfarging.


Flasken inneholder 125 ml

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.