Myke flip-flops (svart)279 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Myke og støtdempende flipflops

Det er på tide å gi føttene dine den kjærligheten de fortjener med disse supermyke flipflops! Disse skjønnhetene er ikke bare stilig og elegante, men de er også ekstremt komfortable å ha på seg - du vil aldri vil ta dem av!

Disse supermyke og støtdempende flipflopsene med myk EVA-skum såle tar bort støt ved hvert skritt, enten du går på plenen hjemme, grusveien ved sommerhuset, den brennhete stranden ved Middelhavet eller på klippene på vestkysten.


Ekstremt myke og behagelige flipflops

Passer for herlige sommerdager

Gå som på skyer med hvert steg

Gir beskyttelse til fotsålene

Fantastisk passform


Gi føttene den kjærligheten de fortjener

Laget av høykvalitets EVA-skum materiale, gir disse myke flipflopsene en fantastisk støtdemping som fjerner all ubehag og smerte når du går eller løper. Så om du tar en spasertur på stranden eller går rundt i byen, vil føttene dine føle seg så glade og lette som en fjær.

Stilig og klassisk svart farge

Og hva med fargen? Disse flipflopsene i klassisk sort vil passe perfekt med alle dine sommerantrekk og gi deg det ultimate stilig utseende. Så hvorfor ikke skjemme bort føttene dine og gi dem den ultimate behandlingen de fortjener med disse supermyke flipflopsene?

Bestill i dag og opplev forskjellen!

StørrelseFlipflops lengde
Størrelse 36-3723 centimeter
Størrelse 38-3924 centimeter
Størrelse 40-4125 centimeter
Størrelse 42-4326 centimeter
Størrelse 44-4527 centimeter
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.