Støtdempende flip-flops (grønn)279 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Grønne flipflops for en herlig sommer

Disse grønne flipflopsene er ikke bare stilige og elegante, men også utrolig behagelige å ha på. Du vil aldri vil ta dem av! Med en supermyk og støtdempende EVA-såle reduserer de smerte og ubehag fra føttene dine ved hvert trinn.


Fantastisk myke og behagelige

Perfekte for sommerdager

Gir deg en svevende følelse ved hvert trinn

Beskytter fotsålene dine

Passer perfekt på føttene


Supermyke og behagelige flipflops til sommeren

Flipflopsene er laget med høykvalitets EVA-materiale, noe som gjør dem myke og behagelige å ha på. Du kan gå eller løpe uten smerte og ubehag, uansett hvor du er. Med disse flipflopsene gir du føttene dine den omsorg og kjærlighet de fortjener.

Støtdempende flipflops som beskytter fotsålene dine

Disse flipflopsene gir en svevende følelse ved hvert trinn og beskytter fotsålene dine. Med fantastisk støtdemping kan du ta en spasertur på stranden eller rusle rundt i byen uten å føle smerte. Føttene dine vil føle seg lette som en fjær og du vil nyte hvert trinn.

Tidløs og leken grønn farge

Den grønne fargen på disse flipflopsene er ikke bare vakker, men også tidløs. Det er den perfekte fargen for å matche med dine sommerantrekk og gi deg det ultimate elegante utseendet. Med disse flipflopsene gir du føttene dine den beste behandlingen de fortjener og føl forskjellen i både komfort og stil.

StørrelseFlipflops lengde
Størrelse 36-3723 centimeter
Størrelse 38-3924 centimeter
Størrelse 40-4125 centimeter
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.