Rosa tøfler (myk hæl)319 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Støtdempende tøfler med myk hæl (rosa)

Et par vidunderlig myke tøfler som gjør at hvert skritt føles ut som at du går på skyer. Disse myke og behagelige tøflene passer til deg som ønsker skikkelig god støtdemping til hælene dine. 

Dette er et par perfekte sommertøfler for deg som sliter med hælspore, men som likevel ønsker å bruke et par fotriktige tøfler. Tøflene tåler vann, og kan brukes både innendørs og utendørs.


Ekstra myk hælpute

Avlaster føttene dine

Ergonomiske og lette

Tåler vann og er enkle å vaske

Levering 1–2 dager


Myke for en vidunderlig fotkomfort

Disse tøflene har en myk pute under hælen som gir en behagelig, støtdempende effekt til hælene. De ergonomisk utformede, lette tøflene er dessuten utviklet for å gi ekstra støtte til fotbuen, slik at hvert skritt blir mer behagelig.

Supermyke, lette og sommerlige tøfler som gir støtte til fotbuen og hælen, perfekt for deg med hælspore eller høy fotbue. Passer like bra som innetøfler som de gjør som sandaler eller badetøfler!


Tøflene er små i størrelsen, så vi anbefaler en større størrelse.


StørrelseLengde på tøflene
Størrelse 34-3522,5 centimeter
Størrelse 36-3723 centimeter
Størrelse 38-3924,5 centimeter
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.