• Trustpilot Image

Barfotaskor barn (gul/blå)

399 NOK

319 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Populære barfotsko for barn

Sommer, sol og lange dager utendørs i naturen med morsomme leker. Barfotskoene beskytter føttene og er også populære å bruke til stranden på deilige sommerdager, ettersom de beskytter føttene mot skarpe steiner, skjell eller søppel som kan gjemme seg i sanden både under og over overflaten.

I tillegg fremmer barfotskoene fotavsetningen. Siden sålen er helt flat, blir fotens muskler aktivert på en naturlig måte. Vi har også barfotsko for voksne.


Populære barfotsko for barn

Beskytter fotsålene

Fremmer fotavsetningen

Aktiverer føttenes naturlige muskler

Fantastisk passform


Barfotsko for aktive barn

Barfotskoene fungerer også utmerket for barn som liker vannsport. De beskytter barnas føtter godt mot skarpe steiner og skjell, selv under overflaten. Barna får også et veldig godt grep med føttene, for eksempel på surfebrettet.

Barfotskoene har smarte dreneringshull på undersiden av sålen, noe som gjør at for eksempel regnvann renner ut av skoene, selv på de våteste dagene.

Aktiverer føttenes muskler og sener

Barfotskoene har en såle som er tynn og flat, men likevel slitesterk. Det gir føttene dine sjansen til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Barfotskoene gir ikke samme støtte som vanlige sko fordi de mangler både polstring og støtdemping. Dette gjør at det i begynnelsen kan føles litt uvant for føttene, og at man rolig bør venne føttene til en gradvis økning i belastning. Føttene vil snart føle seg bedre enn noensinne!

Enkle å ta på for barn

Barfotskoene er veldig enkle å sette på og ta av barnas føtter uten at du trenger å kaste bort tid på å knyte og re-knyte. Skoene elastiske stretch-materiale gjør at de enkelt kan trekkes over barnas føtter. Når barfotskoene sitter på føttene, strammer du dem raskt ved å bruke skolissenes enkle låsemekanisme.

Størrelser:
Barfotskoene er laget av et elastisk og strekkbart materiale. Hvis du ligger mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den mindre modellen.

Artikkelnummer: SP-026
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.