Barfotsko hvite (sports)399 NOK

319 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Barfotsko for deg som er aktiv

Disse herlige barfotskoene egner seg like godt til en deilig skogstur som en løpetur, eller hvorfor ikke bruke dem til stranden? De sporty barfotskoene fremhever føttenes naturlige fotnedsetting ved blant annet å aktivere musklene i føttene.

Samtidig beskytter de også føttene mot skarpe steiner, greiner eller annet rusk både på land og under vannoverflaten. Med en fantastisk kvalitet og herlig passform kan du føle deg trygg.


Populære barfotsko

Fremmer din fotnedsetting

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for fotsålene

Fantastisk passform


Barfotsko aktiverer føttene naturlig

Skoens tynne og flate, men likevel slitesterke såle, gir føttene dine sjansen til å aktivere musklene på en naturlig måte. Når du bruker et par badesko kan du ikke forvente å få samme støtte som med vanlige sko. Barfotskoene mangler både polstring og støtdemping. Dette gjør at det i utgangspunktet føles litt uvanlig for føttene. Men ved å sakte venne føttene til en gradvis økning i belastningen, vil føttene føles bedre enn noen gang!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Disse barfotskoene egner seg like godt til «barfotløping» som til turer i tøffere terreng. Undersiden av sålen er kraftig rillet, noe som gir deg ekstra godt grep ute i skog og mark. Denne modellen fungerer også utmerket for deg som liker vannsport. På den ene siden beskytter barfotskoene føttene dine godt mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også et fantastisk grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Størrelsesguide

Størrelse
Sålelengde (innersåle)
Størrelse 3521 centimeter
Størrelse 3621,5 centimeter
Størrelse 3722,5 centimeter
Størrelse 3823 centimeter
Størrelse 3923,5 centimeter
Størrelse 4024,5 centimeter
Størrelse 4125,5 centimeter
Størrelse 4226 centimeter
Størrelse 4326,5 centimeter
Størrelse 4427,5 centimeter
Størrelse 4527,8 centimeter
Størrelse 4628 centimeter


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.