Barfotsko sport (grå)399 NOK

319 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Barfotsko sport (grå)

Sporty barfotsko som passer godt for deg som liker en aktiv livsstil. Barfotsko er i utgangspunktet helt flate, uten noen støtdempende innersåle, noe som fremmer og aktiverer føttenes naturlige fotreduksjon. Det betyr at musklene og sener i føttene aktiveres maksimalt.

Barfotsko passer både til fotturer og til terrengløperunden i skog og mark. De er også populære å bruke til stranden på deilige sommerdager, da de beskytter føttene mot skarpe steiner, skjell eller rusk som er gjemt under overflaten.


Populære lilla barfotsko

Fremmer fotreduksjon

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for sålene dine

Fantastisk passform


Aktiverer muskler, sener og tær

Takket være sålen får føttene dine en sjanse til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Et par barfotsko gir ikke samme støtte som vanlige sko da de mangler både polstring og støtdemping i sålen. Det kan derfor ta litt tid å venne føttene til belastningen. Men ved å sakte venne føttene til en gradvis økning i belastningen, vil føttene føles bedre enn noen gang!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Undersiden av badeskoene er kraftig ribbet, noe som gjør at du får et ekstra godt grep når du er ute på eventyr i skog og mark. Barfotskoene er også utmerket for de som liker vannsport.

På den ene siden beskytter barfotskoene føttene dine godt mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også et veldig godt grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Enkel å ta av og på selv for barn

Den er superenkel å ta av og på barfotskoene, noe som gjør dem veldig populære blant barn som leker. Takket være det elastiske materialet er det raskt og enkelt å trekke skoene over foten. I tillegg er snøringen lett å fikse, det gjøres bare ved å trekke i låsemekanismen på toppen.

Størrelsesguide

Størrelse
Sålelengde (innersåle)
Størrelse 3521 centimeter
Størrelse 3621,5 centimeter
Størrelse 3722,5 centimeter
Størrelse 3823 centimeter
Størrelse 3923,5 centimeter
Størrelse 4024,5 centimeter
Størrelse 4125,5 centimeter
Størrelse 4226 centimeter
Størrelse 4326,5 centimeter
Størrelse 4427,5 centimeter
Størrelse 4527,8 centimeter
Størrelse 4628 centimeter


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.