Barfotsko brun (høst/vinter)599 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Et råd fra oss! Barfotsko brun for høst og vinter er relativt store i størrelsene Vi foreslår at du velger en størrelse mindre enn hva du normalt har i dine vanlige sko.

Fôrede barfotsko for høst og vinter (brun)

Disse grå barfotsko gir deg friheten til å gå, vandre eller trene med din naturlige fotnedsettelse samtidig som de holder føttene varme og tørre i løpet av høsten og vinteren. 

Den vannavstøtende utsiden beskytter mot snø og slaps, mens den varmende teksten inni gir en myk og behagelig følelse. Perfekt for vinteraktiviteter som vandring og terrengløping!


Barfotsko for høst og vinter

Fremmer en naturlig fotnedsettelse

Slitesterke og vannavstøtende

Perfekt grep på snø og vått underlag

Leveranse 1-2 dager


Fremmer fotnedsettelsen og føttenes muskler

Barfotskoenes tynne og flate såle muliggjør en naturlig aktivering av fotens muskler og sener, uten å kompromisse med komfort og varme. Den tynne sålen gir optimal frihet og følelse, samtidig som det grepvennlige mønsteret på undersiden gir perfekt stabilitet på snø og is. Føttene dine vil ikke bare ha det bra, men også føle seg varme og komfortable selv på de kaldeste dagene!

For en aktiv og behagelig vinter

Barfotsko er ikke bare ideelle for utendørsaktiviteter, men fungerer også utmerket for vintersport. Den slitesterke og vannavstøtende utsiden gjør dem til et perfekt valg for alt fra vandring i snø til skøytegåing. Dessuten er de enkle å ta på og av takket være det elastiske materialet og de smidige snøringene, noe som gjør dem passende for alle, uansett alder.

Myke, behagelige og komfortable

Det har aldri vært enklere å nyte vinterens alle eventyr! Stram snøringene lynraskt med den enkle låsemekanismen og opplev komfort og stabilitet i hvert skritt. Det elastiske materialet tilpasser seg etter fotens form og gir en fantastisk passform, mens den varmende teksten inni holder føttene varme og behagelige.

Tips fra oss! Ikke glem å velge en størrelse mindre.

Material:  Gummisåle 50%, Oxfordstoff 25%, Skumgummi 25%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.