Barfotsko barn (rosa)399 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rosa barfotsko for barn

Sommer, sol og lange dager utendørs i naturen med morsomme aktiviteter. Barfotskoene beskytter føttene og er også populære å bruke til stranden under deilige sommerdager fordi de beskytter føttene mot skarpe steiner, skjell eller søppel som kan gjemme seg i sanden både under og over overflaten.

I tillegg fremmer barfotskoene fotnedsettingen. Siden sålen er helt flat, blir føttens muskler aktivert på en naturlig måte. Vi har også barfotsko for voksne.


Populære barfotsko for barn

Beskytter fotens såler

Fremmer fotnedsettingen

Aktiverer føttens naturlige muskler

Fantastisk passform


Barfotsko for aktive barn

Barfotskoene fungerer også utmerket for barn som liker vannsport. Delvis beskytter barfotskoene barnas føtter godt mot skarpe steiner og skjell selv under overflaten. Barna får også et veldig bra grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Barfotskoene har smarte dreneringshull på undersiden av sålen, noe som gjør at for eksempel regnvann renner ut av skoene, selv på de aller våteste dagene.

Aktiverer føttenes muskler og sener

Barfotskoene har en såle som er tynn og flat, men fortsatt slitesterk. Det gir føttene dine sjansen til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Barfotskoene gir ikke samme støtte som vanlige sko siden de mangler både polstring og støtdemping. Dette betyr at det i begynnelsen kan føles litt uvant for føttene, og at man gradvis skal venne føttene til en økende belastning. Føttene vil snart føle seg bedre enn noensinne!

Enkle å ta på for barn

Barfotskoene er kjempeenkle å sette på og ta av barnas føtter uten at du trenger å bruke tid på å knyte og knyte om. Dels gjør skoenes elastiske stretch-materiale at de lett kan trekkes over barnas føtter. Når barfotskoene sitter på føttene, strammer du dem lynraskt ved hjelp av skolissenes enkle låsmekanisme.

Størrelser:
Barfotskoene er laget av et elastisk og stretchy materiale. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi deg å velge den mindre modellen.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.