• Trustpilot Image

Barfotsko sport (grønn)

379 NOK

303 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Populære barfotsko

Et par skikkelig fine barfotsko som passer like godt til din herlige skogstur som til løpeturen. Eller hvorfor ikke bruke den til stranden på deilige sommerdager? Barfotsko er i utgangspunktet helt flate uten støtdempende innersåle, som fremhever føttenes naturlige fotnedsetting ved å aktivere føttenes muskler.

Barfotskoene beskytter også føttene mot skarpe steiner, greiner eller annet rusk både på land og under vannoverflaten. Med en fantastisk kvalitet og herlig passform kan du føle deg trygg.


Populære barfotsko

Fremmer din fotnedsetting

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for fotsålene

Fantastisk passform


Barfotsko aktiverer føttene naturlig

Skoens tynne og flate, men likevel slitesterke såle, gir føttene dine sjansen til å aktivere musklene på en naturlig måte. Når du bruker et par badesko kan du ikke forvente å få samme støtte som med vanlige sko. Barfotskoene mangler både polstring og støtdemping. Dette gjør at det i utgangspunktet føles litt uvanlig for føttene. Men ved å sakte venne føttene til en gradvis økning i belastningen, vil føttene føles bedre enn noen gang!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Disse barfotskoene egner seg like godt til «barfotløping» som til turer i tøffere terreng. Undersiden av sålen er kraftig rillet, noe som gir deg ekstra godt grep ute i skog og mark. Denne modellen fungerer også utmerket for deg som liker vannsport. På den ene siden beskytter barfotskoene føttene dine godt mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også et fantastisk grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Størrelsesguide

Størrelse
Artikkelnummer
Størrelse 35SP-020-35
Størrelse 36SP-020-36
Størrelse 37SP-020-37
Størrelse 38SP-020-38
Størrelse 39SP-020-39
Størrelse 40SP-020-40
Størrelse 41SP-020-41
Størrelse 42SP-020-42
Størrelse 43SP-020-43
Størrelse 44SP-020-44
Størrelse 45SP-020-45
Størrelse 46SP-020-46


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Artikkelnummer: SP-020
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.