Barfotsko grå (høst/vinter)599 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Tips fra oss! Barfotskoene til høst og vinter er relativt små i størrelsen. Vi foreslår at du velger en størrelse større enn du vanligvis bruker i dine vanlige sko.

Fôrede barfotsko for høst og vinter (grå)

Disse grå barfotskoene gir deg friheten til å gå, vandre eller trene med din naturlige fotnedsetting samtidig som de holder føttene dine varme og tørre gjennom høsten og vinteren. 

Den vannavvisende utsiden beskytter mot snø og slaps, mens det varmende tekstilet inni gir en myk og behagelig følelse. Perfekt for vinteraktiviteter som vandring og terrengløping!


Barfotsko for høst og vinter

Fremmer en naturlig fotnedsetting

Vannavvisende overflate

Perfekt grep på snø og vått underlag

Kjapp levering


Fremmer fotnedsettingen og føttenes muskler

Barfotskoenes tynne og flate såle muliggjør en naturlig aktivering av fotens muskler og sener, uten å kompromisse med komfort og varme. Den tynne sålen gir optimal frihet og følelse, mens det gripevennlige mønsteret på undersiden gir perfekt stabilitet på snø og is. Føttene dine vil ikke bare ha det bra, men også føle seg varme og komfortable selv på de kaldeste dagene!

For en aktiv og behagelig vinter

Barfotsko er ikke bare ideelle for utendørsaktiviteter, men fungerer også utmerket for vintersport. Den slitesterke og vannavvisende utsiden gjør dem til et perfekt valg for alt fra vandring i snø til skøyting. I tillegg er de enkle å ta av og på takket være det stretchy materialet og de smidige snøringene, noe som gjør dem egnet for alle, uansett alder.

Myke, behagelige og komfortable

Det har aldri vært enklere å nyte alle vinterens eventyr! Stram snørene lynraskt med den enkle låsemekanismen og opplev komfort og stabilitet ved hvert skritt. Det stretchy materialet tilpasser seg fotens form og gir en fantastisk passform, mens det varmende tekstilet inni holder føttene varme og behagelige.

Tips fra oss! Barfotskoene til høst og vinter er relativt små i størrelsen. Vi foreslår at du velger en størrelse større enn du vanligvis bruker i dine vanlige sko.

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.