Barfotsko sport (blå)399 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Sporty barfotsko i blått

Disse barfotskoene har en i utgangspunktet helt flat innersåle, som understreker føttenes naturlige fotreduksjon ved å aktivere føttenes muskler og sener. Våre barfotsko egner seg til fotturer så vel som for terrengløp i skog og mark.

 Barfotskoene er også veldig populære å bruke både til vinterbadet, eller til stranden på herlige sommerdager, da de beskytter føttene mot skarpe steiner, skjell eller rusk som ligger gjemt i sanden både under og over overflaten.


Populære barfotsko (blå)

Fremmer fotreduksjon

Aktiverer muskler, sener og tær

Beskytter fotsålene

Fantastisk passform


Aktiverer muskler og sener i føttene

Barfotskoene har en såle som er tynn og flat, men likevel slitesterk. Det gir føttene dine sjansen til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Barfotsko er lette og kommer i alle slags modeller og varianter. Fellesnevneren er den utrolig tynne sålen. Siden du nesten ikke føler at du har på deg noen sko, får du en ekte barfotopplevelse og en naturlig gange.

Barfotsko for en aktiv livsstil

Med kraftig ribbet underside på sålen får du ekstra godt feste når du er ute på eventyr i skog og mark. Barfotskoene fungerer også utmerket for deg som liker vannsport. På den ene siden beskytter barfotskoene føttene dine godt mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også et veldig godt grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Barfotskoene har smarte dreneringshull i bunnen av sålen, som gjør at det for eksempel renner regnvann ut av skoene, selv på de våteste dagene.

Tenk på tilvenningsperioden

Uansett hvilken skomodell du kjøper, kan kroppen din trenge tid på å venne seg til de nye skoene. Barfotsko mangler støtte, og derfor trenger kroppen din tid til å utvikle og styrke både muskler og vev samt balansen.

Gangen endres, og du setter tærne på plass i stedet for hælen i bakken både når du løper og når du går. Setemusklene dine vil derfor trenge å jobbe mer, noe som kan gi deg treningssmerter i starten.

Enkel å ta av og på selv for barn

Barfotskoene er enkle å ta på og av føttene uten at du trenger å kaste bort tid på å knyte. På den ene siden gjør skoenes elastiske stretchmateriale dem enkle å tre over føttene. Når barfotskoene er på føttene, strammer du dem på et blunk, gjennom skolissenes enkle låsemekanisme.

Størrelsesguide

Størrelse
Artikkelnummer
Størrelse 35SP-024-35
Størrelse 36SP-024-36
Størrelse 37SP-024-37
Størrelse 38SP-024-38
Størrelse 39SP-024-39
Størrelse 40SP-024-40
Størrelse 41SP-024-41
Størrelse 42SP-024-42
Størrelse 43SP-024-43
Størrelse 44SP-024-44
Størrelse 45SP-024-45
Størrelse 46SP-024-46


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.