• Trustpilot Image

Ankelstøtte (2 stk)

249 NOK

199 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelstøtte (2 stk) med kompresjon

Et par beskyttende ankelstøtter med kompresjon som øker blodsirkulasjonen og gir stabilitet til ankelen. Beskyttelsen gir en fantastisk støtte både for å forhindre skader og i rehabilitering av ankelskader. 


Gir støtte til anklene

Øker blodsirkulasjonen

Gir stabil kompresjon

Meget høy kvalitet

One-size som passer alle


Ankelstøtte i høy kvalitet

Disse beskyttende ankelstøttene er ergonomisk designet av et mykt, elastisk stoff som forsørger blodsirkulasjonen rundt ankelen. Økt blodsirkulasjon gir kroppen en økt motstand mot infeksjoner og sykdommer. De bidrar også til å opprettholde varmen i anklene og ankelstøtten gir en komfortabel kompresjon.

Beskyttende ankelstøtter i hverdagen

Perfekt for de som står eller går mye i sitt jobb eller kanskje bare har redusert blodgjennomstrømning. Det justerbare borrelåset rundt ankelen gir en individuell passform og passer til alle størrelser. Ankelstøtten kan brukes på jobb, men også hjemme i hverdagen. 

Ankelstøtte for sport

Disse ankelstøttene er ideelle for idrettsutøvere. Ved å bruke en ankelstøtte, kan du gi ekstra støtte til anklene dine. I idrettssammenheng for eksempel løping, innebandy, fotball eller badminton, hvor anklene jobber med raske bevegelser, kan et par ankelstøtter gir ekstra støtte.

Materiale: Polyester

Artikkelnummer: 088005
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.