Ankelstrømper kompresjon199 NOK

159 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelstrømper med kompresjon (2 stk)

Et par støttende ankelstrømper med kompresjon som øker blodsirkulasjonen og gir stabilitet til ankelen. Ankelstrømpene fungerer optimalt for deg som holder på med idrett eller er veldig aktiv på ditt jobb. Sokkene er komfortable og passer i alle størrelser.


Støttende ankelstrømper

Stabiliserer fotleddet

Øker blodsirkulasjonen

For både menn og kvinner

20-50mmhg


Brukes til sport eller i hverdagen

Disse ankelstrømpene kan brukes daglig eller når du trener. Kompresjonssokkene stabiliserer ankelen og gir en behagelig støtte til foten. Blodsirkulasjonen øker og sokkene gjør slik at føttene opprettholder varmen under hele dagen, fordi ankelstrømpene har kompresjon og en anti-glidende såle, som gjør at sokkene også er ideelle for sportsaktiviteter med høy intensitet. 

Støttestrømper på jobb

Hvis du sitter eller står mye på jobben er risikoen høy for at du får nedsatt blodstrøm i føttene, noe som forhindrer at blodet samler i beina. Ved å bruke disse kompresjonssokkene, kan du forbedre blodsirkulasjonen i dine trette føtter.

Fås i svart farge med størrelser 35-44

Materiale: Nylon 80%, Lycra 20%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.