Ankelstøtte (bånd)

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Ankelstøtte for fotleddet

En meget stabil ankelbeskyttelse som støtter ankelen, det gir varme og øker blodstrømmen gjennom ankelen. Ankelbåndet kan brukes for å forhindre skader, men brukes også når skaden har oppstått for å lindre både ankelen og fotleddet.


Støtter ankel og fotledd

Øker blodstrømmen i leddene

Passer alle størrelser

Meget høy kvalitet


Forhindre skader i ankelen

Kan brukes som mot skader eller som rehabilitering når anklene trenger ekstra støtte. I idrettssammenheng som løp eller i ballsporter, øker sjansen for at ankelleddene blir utsatt og risikerer skade betydelig. En stabiliserende ankelstøtte reduserer risikoen for forstuinger og overtråkk.

Beskyttelse for forstuet fot

Å forstue foten gjø som oftest forferdelig vondt, både før og etter en overtråkk. En forstuet fot er vanskelig å støtte kroppsvekten med og risikoen for å bli liggende i sengen i flere dager er stor, men ved å knyte fotleddet hardt med en ankelstøtte gir du foten støtte og kompresjon. Dette gir også skaden en økt sjanse til å lege raskere, fordi blodsirkulasjonen i ankelen øker.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.