Justerbar ankelstøtte

349 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Justerbar fotleddstøtte mot forstuet fot

En fotleddstøtte som knyter ankelen i riktig posisjon når du har forstuet foten. Fotleddstøtte kan også brukes av de som plages av hælsporer for å lindre smerten, ved å strekke Plantar Fasciitt-senen som behandler hælspore.


Justerbar fotleddstøtte

Mot forstuet fot

Reduserer hælspore

Levering 2-4 dager


Juster fotleddet mot forstuet fot

En forstuet fot kan gjøre veldig vondt, det kan være vanskelig å stå opp og enda vanskeligere å gå. Hvis du har forstuet foten, er det viktig å la ankelen hvile. Ved å bruke denne justerbare fotleddstøtten holder du ankelen i riktig posisjon, det gjør at rehabiliteringen blir raskere. Denne beskyttelsen til fotleddet anbefales sterkt når du har forstuet foten.

Metallskinnen holder foten i rett posisjon

Når du bestiller ankelstøtten inkluderes en metallskinne som du selv kan vinkle til en posisjon som føles bra for ankelen. Du legger deretter metallskinnen mot det smale beinet og ankelen og strammer ankelstøtten rundt metallskinnen. Ankelleddet blir stabilt og får hvile og blir frisk i fred og ro.

Lindre hælspore og Plantar Fasciitt

Hvis du har smerte i hælen eller føle smerte under foten, kan du redusere smerten ved å bruke justerbare fotleddstøtter. Symptomer som hælspore kan oppstå av overbelastning av Plantar faciitt-senen som går langs hele foten på undersiden. Hvis det blir overbelastning, kan du oppleve smerte under foten og i hælen. Ved å strekke senen under foten med hjelp av fotleddstøtten kan du lindre smerten.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.