• Trustpilot Image

Ankelstøtte aktiv (2 stk)

199 NOK

159 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelstøtte aktiv (2 stk)

Et par ankelstøtter for sport og idrett som gir en optimal støtte til ankelen og fotleddet. Ankelstøtten brukes for å forhindre skade og for rehabilitering etter at ankelen, fotleddet eller hælene har blitt skadet.


Gir støtte til anklene

Øker blodsirkulasjonen

Forhindrer skade

Perfekt for idrett


Ankelstøtte for idrett

Når du beveger deg og ankelen blir utsatt for unaturlige stillinger og for høy belastning, er det viktig å gi ankelen ekstra støtte for å forhindre skader under trening eller annen fysisk aktivitet. Ankelstøtten er designet for å passe både menn og kvinner og etter bruk kan den lett vaskes forhånd.

Det elastiske stoffet fir kompresjon og øker blodstrømmen gjennom ankelen og stoffet har også en oppvarmende effekt, mens den hjelper for å puste.  

Ankelstøtte for løping, fotball og sport

Disse ankelstøttene er spesielt brukbare for de som utøver noen form for sport som løping, fotball, innebandy eller andre typer av idrett med høy belastning på anklene. Perfekt å bruke hvis du spiller tennis, badminton, volleyball eller lignende.

Artikkelnummer: 088008
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.