• Trustpilot Image

Kinesiotape (5 meter)

79 NOK

63 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Kinesiotape (fem meter)

Kinesiotape brukes til å forbedre oksygentilførselen i musklene og leddene og dermed forbedrer mobiliteten. Ved å bruke kinesiotape kan du forhindre og lindre skader smerter i for eksempel skuldre, knær, rygg eller albuer. *

Størrelse: 5 meter lang og 2,5 centimeter tykk. 


Forbedrer oksygenopptaket i musklene

Stabiliserer muskler og ledd

Forhindrer skader

Reduserer smerte

Levering 2-4 dager


Forhindre skader og reduser smerte

Kinesiotape følger hudens og musklenes bevegelser og har lignende egenskaper som huden. Den kan brukes i opptil fem dager på rad, den kan brukes til trening og daglig buk. Denne kinesiotape er 5 meter lang og 2,5 cm bred.

Teknologien bak kinesiotape er basert på kroppens naturlige rehabiliteringsprosess. Kinesiotape brukes primært til rehabilitering av ømme muskler og sener, tapen gir ekstra støtte og stabilitet uten å påvirke hvordan du beveger deg eller blodsirkulasjonen i kroppen. 

Å tenke på ved bruk

Husk at du aldri bør bruke tapen direkte på åpne sår. Du bør ikke bruke båndet for allergi eller hvis det oppstår andre hudirritasjoner og utslett. Test den på liten hudoverflate først, ikke la tapen sitte lengre enn 3-4 dager. 

Artikkelnummer: OS-005
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.