Stabil fotleddstøtte (2 stk)599 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Stabiliserende fotleddstøtte (2 stk)

Et par stabiliserende fotleddstøtter som fester ankelen i riktig posisjon, når du trenger støtte til ankelleddet. Brukes for eksempel til forstuet fotledd eller når du trenger ekstra beskyttelse.


Stabiliserende fotleddstøtte

Ger dig rörelsefrihet

Fremskynder rehabiliteringsprosessen

Forhindrer skade

Levering 2-4 dager

Mot forstuet fot


Fotleddstøtte mot forstuet fot

Disse stabiliserende fotleddstøttene stabiliserer anklene og fremskynder rehabiliteringsprosessen når du har forstuet foten. Ankelstøtten stabiliserer ankelen og forbedrer blodsirkulasjonen i foten, noe som er viktig når du har skadet foten. 

Å forstue foten kan gjøre forferdelig vondt og en forstuet fot er vanligvis umulig holde opp og støtte kroppsvekten alene. Ved å bruke disse stabiliserende ankelbeskytterne, får du en stabil støtte til ankelen, noe som gjør at du kan begynne å bevege deg raskere og fortsette å utføre hverdagsoppgaver.

Ankelstøtte til idrett/sport

Idrettsutøvere som har raske bevegelser når de starter, stopper og roterer har en ekstra stor risiko for å forstue foten. Ved å bruke en ankelstøtte reduserer du risikoen for å få forstuinger i ankelleddet. Disse fotleddstøttene er ideelle for idrettsutøvere, for eksempel fotball, innebandy, volleyball eller rakettsporter.

Slik bruker du fotleddstøttene

Fotleddstøttene er utstyrt med tre forskjellige borrelåser, som gjør at ankelsøtten blir strammet stabilt rundt ankelen. Det er en vanlig snøring som du knyter, akkurat som på skoene dine. Fotleddstøtten er også utstyrt med to justerbare borrelås som gjør at du kan stramme ankelbeskyttelsen like hardt og stramt som du selv ønsker.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.