• Trustpilot Image

Ankel sokker støtte (Rosa)

89 NOK

71 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankel sokker med støtte i form av kompresjon

Et par stabiliserende sokker til ankelen som gir støtte for fotleddet og som samtidig gir kompresjon til hele foten. Disse sokkene er perfekte for deg som holder på med sport eller som går og står mye på jobb eller fritiden. Strømpene for ankelen er komfortable og passer i alle størrelser.


Støttende ankelsokker

Stabiliserer fotleddet

Passer idrettsutøvere

For både menn og kvinner


Ankelsokker med kompresjon

Disse støttestrømpene kan brukes både til hverdags, men også på jobb - strømpene stabiliserer fotleddet og gir en behagelig støtte til foten. Blodsirkulasjonen øker og strømpene holder føttene varme hele dagen.

Ankelstrømper for sport

Disse sokkene er ideelt egnet for idretter med høy intensitet som løping, innebandy eller racketsport – den sklisikre delen av sokken gjør at du kan trene på gulvet med for eksempel pilates eller yoga.

Økt blodsirkulasjon

Ankelsokkene øker blodsirkulasjonen og ved å bruke et par støttestrømper eller kompresjonssokker, reduserer du risikoen for skader grunnet overbelastning. Sokkene som gir kompresjon lar deg trene mer effektivt og samtidig forhindre og redusere skader på grunn av trette eller såre muskler.

Ankelsokkene sendes i par på to stykker. Håndvask i 3 grader, ingen tørketrommel.

Artikkelnummer: 712
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.