Ankelbeskyttelse aktiv419 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

En stabiliserende ankelbeskyttelse

En stabiliserende ankelbeskyttelse som setter ankelen i riktig posisjon og gir fantastisk støtte når du trenger avlastning til ankelen. Ankelbeskyttelsen brukes med fordel ved for eksempel forstuede ankler, når du har vondt i ankelen eller når du av annen grunn trenger ekstra støtte til foten. Passer på begge føttene.


Stabiliserende ankelbeskyttelse

Passer høyre og venstre fot

Forebygger skader

Fremskynder helingsprosessen

God kvalitet


Ankelstøtte gir stabilitet

Disse stabiliserende ankelbeskytterne stabiliserer anklene og fremskynder helingsprosessen når du har forstuet ankelen. Ankelstøttene stabiliserer ankelen og forbedrer blodsirkulasjonen i foten, noe som er viktig når du har skadet foten.

Forstuing av foten kan gjøre fryktelig vondt og en forstuet fot er vanligvis umulig å støtte kroppsvekten på. Ved å bruke disse stabiliserende ankelbeskytterne får du stabil støtte til ankelen, noe som gjør at du kan begynne å bevege deg raskere og fortsette å utføre hverdagslige gjøremål.

Ankelstøtten er egnet for sport

Utøvere av idretter med raske start, stopp og vridende bevegelser har ekstra stor risiko for å forstue føttene. Ved å bruke en ankelstøtte reduserer du risikoen for å forstue anklene. Disse ankelbeskytterne passer utmerket for idrettsutøvere innenfor eksempel fotball, innebandy, volleyball eller racketsport.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.