• Trustpilot Image

Ankelbeskyttelse med gelpute

249 NOK

199 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Beskyttelse for ankel

Beskytt ankelen med disse myke og komfortable ankelbeskytterne. Beskytterne har gelputer som gir ankelleddet ekstra beskyttelse og støtte.


Ankelbeskyttelse

Mykt materiale

Beskyttende gelputer

Mot smerter i ankelleddet


Beskyttelse for ankelen

Ankelbeskyttelsen er laget av et pustende materiale som gir mild kompresjon, for å redusere og forhindre hevelse i ankelen. Gelputene beskytter også ankelen mot trykk og støt. Passer utmerket for deg som har smerter i ankelleddet eller vil gi ankelen ekstra støtte. Beskyttelsen er av stretchmateriale og passer derfor de fleste. Den kan brukes med eller uten sokker, avhengig av hva som føles mest komfortabelt. Beskyttelsen er enkel å ta på og kan brukes i de fleste typer sko, som for eksempel støvler, skøyter eller arbeidssko.

Myke sokker med hælbeskyttelse

Sokkene er av høy kvalitet og passer i prinsippet alle føtter. Tøyet er elastisk og tilpasser seg størrelsen på føttene dine ved å stramme rundt fot, hæl og ankelledd.

Artikkelnummer: HI-022
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.