Magnetsmykke Speculo

99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Ankelsmykke med magneter

En pen fotlenke med en stor perle med flere magneter som gir deg flere fordeler. Forskning har vist at magnetiske smykker kan øke velvære. Magnetene kan blant annet gi bedre blodsirkulasjon og økt fokus.


Elegant fotlenke med magneter

Forbedrer blodsirkulasjonen

Øker trivselen

Utvidbar størrelse som passer til alle

Magneter med 800 gauss


Helseeffekter av magnetiske smykker

Fotlenken har neodym-magneter som ifølge forskning har påvist ha en god effekt som økt blodsirkulasjon og forbedring av metabolismen i kroppen. Bruk av magnetisk terapi som helsemetode har vært brukt i lang tid og det har blitt hevdet av mange at balanse, fokus og mental styrke øker når man bruker magnetiske smykker.

Magnetisme har helsemessige fordeler

Forskere har lenge visst at magnetisme påvirker kroppen. Magnetene bidrar blant annet til å forbedre blodsirkulasjonen, som fjør at mer oksygen og næring fraktes bedre til cellene våre.

Magnetiske smykker fremmer helse på forskjellige nivåer, der studier viser at økt inntak av oksygen i blodet forbedrer og fjerner slaggprodukter fra cellene og bidrar til mindre stivhet og smerter i leddene – i tillegg så kan magnetiske smykker forbedre søvn og velvære.

Se instruksjonsvideo nedenfor

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.