Magnet smykke (Stellae)

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Magnetisk fotlenke

En stilig fotlenke som gir helsemessige fordeler, øker ytelsen gjennom bedre blodsirkulasjon og økt fokus. Fotlenken er vakker og kan brukes hele døgnet, både til hverdags og fest. 


Fin fotlenke med magneter

Forbedrer ytelsen

Øker blodsirkulasjonen

Utvidbar størrelse som passer alle

Magneter med 800 gauss


Helseeffekter av magnetiske smykker

Bruk av magnetisk terapi som helsemetode har vært brukt i lang tid og det har blitt hevdet av mange at balanse, fokus og mental styrke øker når man bruker magnetiske smykker. Fotlenken har neodym-magneter som ifølge forskning har påvist ha en god effekt som økt blodsirkulasjon og forbedring av metabolismen i kroppen.

Magnetisme har helsemessige fordeler

Forskere har lenge visst at magnetisme påvirker kroppen. Magnetene bidrar blant annet til å forbedre blodsirkulasjonen, som fjør at mer oksygen og næring fraktes bedre til cellene våre

Magnetiske smykker fremmer helse på forskjellige nivåer, der studier viser at økt inntak av oksygen i blodet forbedrer og fjerner slaggprodukter fra cellene og bidrar til mindre stivhet og smerter i leddene – i tillegg så kan magnetiske smykker forbedre søvn og velvære


Materiale: Hematittstein - Nikkelfri

Se instruksjonsvideo nedenfor

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.