• Trustpilot Image

Magnetisk smykke (Rotundum)

99 NOK

79 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Magnetisk fotlenke

En stilig og pen fotlenke med flere magneter som kan gi helsemessige fordeler - som for eksempel økt ytelse og fokus, bedre blodsirkulasjon for å nevne noen. Fotlenken kan bæres døgnet rundt til hverdag og på fest.


Fin fotlenke med magneter

Forbedrer ytelsen

Øker blodsirkulasjonen

Magneter med 800 gauss


Helseeffekter av magnetiske smykker

Magnetterapi øker kroppens ytelse og velvære, en veldig gammel helsemetode som har blitt brukt i hundrevis av år. Neodymmagnetene har vist seg være i stand til å øke blodsirkulasjonen og metabolismen i kroppen, samtidig som den øker balansen, fokus og metal styrke.

Magnetisme har helsemessige fordeler

Forskere har lenge visst at magnetisme påvirker kroppen. Magnetene bidrar blant annet til å forbedre blodsirkulasjonen, som fjør at mer oksygen og næring fraktes bedre til cellene våre.

Magnetiske smykker fremmer helse på forskjellige nivåer, der studier viser at økt inntak av oksygen i blodet forbedrer og fjerner slaggprodukter fra cellene og bidrar til mindre stivhet og smerter i leddene – i tillegg så kan magnetiske smykker forbedre søvn og velvære.

Se instruksjonsvideo nedenfor

Artikkelnummer: FS-004
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.