Fot- og skodeodorant

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fot- og skodeodorant fra Gehwol 

Svette i seg selv lukter ingenting, men når den kommer i kontakt med bakteriene på huden og stenges inne i et fuktig og varmt miljø, vil bakteriene florere, og en ubehagelig lukt vil oppstå. Daglig bruk av Gehwols Fot- og skodeodorant bidrar til at føttene holder seg tørre og luktfrie. Deodoranten inneholder svette- og lukthemmende stoffer som forebygger soppinfeksjoner.


Motvirker dårlig lukt

Fjerner fotsvette

Brukes på føttene og i skoene

Forebygger soppinfeksjoner


Fotsvette

Problemer som fotsvette og illeluktende føtter er noe mange sliter med. Det stemmer ikke at dette kommer av dårlig hygiene. Det kan også komme av en ubalanse i føttenes evne til å regulere kroppstemperaturen. Føttene våre har flere svettekjertler enn noen andre deler av kroppen, og disse svettekjertlene produserer svette når føttene blir varme.

Fotsvette og illeluktende føtter kan unngås hvis du bruker Gehwol Fot- og skodeodorant daglig. Spray føttene og skoene dine som et forebyggende tiltak, og slipp følelsen av å ha varme og fuktige føtter som sprer en ubehagelig lukt.


Bruksanvisning

Spray føttene og skoene dine én gang om dagen som et forebyggende tiltak. Oppbevar sprayflasken i en temperatur under 50 grader. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn.


Ingredienser: Alcohol denat, Butane, Isobutane, Propane, Undecylenamide DEA, Parfum (Fragrance), Zinc Ricinoleate, Triethanolamine, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCI, Citral, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.