Gehwol fotkrem for overbelastede føtter

179 NOK

143 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Gehwol fotkrem for føtter med tøffe krav 

Alle føtter trenger pleie. Å ta vare på føttene sine når de utsettes for høy belastning er ekstra viktig for å forebygge gnagsår og blemmer. Gehwols fotkrem for trøtte føtter er den perfekte fotkremen for deg som har et aktivt liv, og som bruker mye tid utendørs. Når man utsetter føttene sine for lange fotturer eller lignende aktiviteter, løper man en høy risiko for å pådra seg blemmer og gnagsår, noe som kan være vanskelig å bli kvitt når man først har blitt utsatt for det. Gehwols fotkrem for trøtte føtter er en perfekt fotkrem å bruke preventivt, slik at dine aktiviteter kan forbli fri for unødvendige smerter.


Beskyttende fotkrem

Forhindrer gnagsår og blemmer

Gjør huden sterkere

Egner seg for diabetikere

Dermatologisk testet

Perfekt for føtter med høy belastning


Bruk

Appliker et 1 mm tykt lag på føttene dine før du tar fatt på tur eller lignende aktiviteter. Ikke glem området mellom tærne og gjerne et stykke opp på leggen. For ytterligere å minimere risikoen for blemmer og gnagsår kan du vurdere å bruke et par tykke sokker.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.