• Trustpilot Image

Gehwol Fluid

149 NOK

119 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Gehwol Fluid for behandling av inngrodde negler og hard hud rundt tåneglen

Inngrodde negler er et stort problem for mange. Plagene kan bli ekstremt smertefulle, og hvis de ikke forebygges og behandles, kan det bli aktuelt å operere neglen. Hvis man holder huden rundt neglene myk og smidig, og hvis man er nøye med å klippe neglene sine rett, gjør man seg selv en stor tjeneste. Produkter som bidrar til å holde huden elastisk, og som forebygger forhorninger, er i dette tilfellet til stor hjelp. Gehwol Fluid er en væske som effektivt behandler inngrodde tånegler og forhorninger i neglekanten ved å myke opp huden. Behandlingen gjør området rundt neglen fleksibelt, slik at man unngår inngrodde negler. Gehwol Fluid forebygger dessuten betennelser i neglekanten og kan brukes for å redusere liktorner.


Behandler inngrodde negler

Effektiv mot forhorninger

Reduserer liktorner

Desinfiserende egenskaper

Egnet for diabetikere

Dermatologisk testet

Inneholder 15 ml


Inngrodde negler kan være ekstremt smertefullt. Behandle området rundt neglene dine dersom du har problemer med forhorninger og inngrodde negler. Gehwol Fluid er et effektivt middel som inneholder stoffer som bidrar til å myke opp huden rundt neglen, slik at du unngår inngrodde negler.


Bruksanvisning

Drypp 1–2 dråper av løsningen på det utsatte stedet. Brukes et par ganger om dagen til ønsket resultat oppnås og huden føles myk og elastisk ut igjen.


Ingredienser: Propylene Glycol, Bisoprolol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Octendine, HCI, Thymol, Eugenol

Artikkelnummer: FK-051
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.