Antisklimatte med fotmassasje

99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Antisklimatte med fotmassasje

Denne smarte antisklimatten beskytter mot skliulykker samtidig som du kan nyte en fotmassasje. Sugekoppene gjør at den fester seg til nesten alle overflater og sitter på plass når du bruker den.


Antisklimatte og fotmassasje

Beskytter mot skliulykker

Gir en behagelig fotmassasje

Smart feste

Rask levering


Beskyttelse mot skliulykker

Matten forhindrer ulykker på grunn av glatt underlag og gir deg et støtt underlag å stå på. Føttene masseres av de små piggene som stikker opp av matten når den blir brukt. Undersiden består av sugekopper, slik at matten kan feste seg til mange slags overflater og sitte fast hele tiden mens den er i bruk, uten at du skal behøve å bekymre deg for at den skal løsne.


Herlig fotmassasje

Når du drar føttene fram og tilbake på matten, kan du oppleve en herlig fotmassasje som kan føles beroligende og virke eksfolierende ved at døde hudceller på den ytre delen av foten blir fjernet. Du kan også feste den på veggen i dusjen for en deilig ryggmassasje. Antisklimatten er laget av silikon og er enkel å rengjøre.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.