Piggball for triggerpunktsmassasje

169 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Oppblåsbar piggball for triggerpunktmassasje (Blå)

En oppblåsbar piggball som gir føttene dine en vidunderlig triggerpunktmassasje i sofaen eller i kontorstolen foran PC-skjermen. Lange dager sliter ut føttene, og ved hjelp av denne massasjeballen kan du massere hælen, fotbuen og framfoten. Ti minutter kan gjøre underverker for føttene dine.


Masser trette føtter

Brukes ved PC-en eller TV-en

Bra for hælen, framfoten og fotbuen

Oppblåsbar

Levering 1–2 dager


Masser føttene hver dag

Ved å massere føttene i ti minutter hver dag øker du blodsirkulasjonen og reduserer spenninger og tretthet under føttene. Vi går flere tusen steg hver dag, og føttene er den kroppsdelen som utsettes for de største påkjenningene. Når du masserer føttene, vil du kjenne hvor avslappet du blir i hele kroppen. Produktet er enkelt å ta med seg, slik at du både kan bruke den foran TV-en, på kontoret eller ved kjøkkenbordet.

Ballens størrelse i oppblåst tilstand er 16 x 16 x 5 centimeter. Produktet er laget i mykplast. Pumpe er ikke inkludert.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.