Fotmassasje (matte) luksus

249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Matte med fotmassasje

Gi føttene dine en herlig fotmassasje og reduser smerte med denne fantastiske massasjematten. Nå i ekstra stor modell for ekstra mye massasje.


Matte med fotmassasje

Reduserer smerte i føttene

Stimulerer blodsirkulasjonen

Reduserer spenninger

Rask levering


Massasje for føttene dine

Vi bruker føttene våre hver dag, og overbelastning av føttene kan forårsake smerter, spenninger og trøtte føtter. Pass derfor på å gi føttene litt ekstra pleie med denne fotmassasjematten. Den fjerner spenninger i føttene, bidrar til at du slapper av i musklene og gir deg en behagelig og rolig følelse i kroppen.


Massasjematten er enkel å bruke

Maten er enkel å bruke, og du kan bruke den foran TV-en. Femten minutter hver dag er nok for at føttene skal ha det bra. Massasjematten inneholder nitten steiner i forskjellige farger, og du kan velge mellom å plassere føttene dine på fotavtrykkene på matten eller fritt på den andre siden av matten. Du masserer føttene enkelt ved å trampe, vri og trykke føttene mot steinene. Ved å gjøre dette stimulerer du blodsirkulasjonen, minsker spenninger og reduserer smerter i føttene. Matten er ikke batteridreven, men gir føttene en naturlig stimulans.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.