Massasjeballer (Pakke)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Massasjeballer – Pakke med tre baller

Dette settet inneholder tre ulike typer massasjeballer som oppbevares i en stilren, svart pose. Gi musklene i kroppen og føttene en velfortjent avslapning, lindre smerter og øk blodsirkulasjonen med disse fantastiske massasjeballene for hele kroppen.


Pakke med tre massasjeballer

Til føtter, ben og rygg

Behandle spesifikke punkter

Øker blodsirkulasjonen

Triggerpunktmassasje


Tre typer massasjeballer

I denne pakken får du tre ulike typer massasjeballer som du kan bruke til ulike formål. Du får én avlang massasjeball som er perfekt å bruke til hele kroppen. Den avlange massasjeballen kan for eksempel brukes til ryggen, lårene eller leggene. Den lindrer også muskelspenninger og strekker musklene.

Den runde ballen fungerer perfekt til mer presis passasje av visse punkter, for eksempel under fotbuen, for å lindre smerte. Det samme gjelder piggballen med triggerpunkter, som gir en behagelig massasje på de stedene som trenger det mest, og som lindrer ømme muskler. Massasjeballene passer perfekt til rehabilitering, og sammen gir de deg muligheten til å både massere hele kroppen og behandle spesifikke punkter som trenger det. 

Allsidig massasje

Triggerpunktballene kan brukes til mange ulike øvelser. Den avlange massasjeballen kan for eksempel brukes ved å dra den opp og ned over en muskel. Piggballen og massasjeballen kan brukes til behandling av spesifikke punkter gjennom sirkulære bevegelser som reduserer smertene. Den inkluderte posen gjør det dessuten enkelt å ta med seg massasjeballene hvor som helst.

Materiale: Høy tetthet EPP

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.