• Trustpilot Image

Massasjeball (føtter)

139 NOK

111 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Massasjeball for fotmassasje

En effektiv massasjeball som du bruker til å massere bort spenninger under føttene. Massasjeballen kan også brukes til å massere hender, armer og bein. Perfekt egnet for fotmassasje i tv-sofaen eller ved border når du leser morgennyhetene.


Fotmassasje for føttene

Avslapping for musklene

Øker blodsirkulasjonen

Enkel å bruke

Høy kvalitet


Avslappende fotmassasje

Denne fantastiske massasjeballen gir en avslappende følelse på føttene. Plasser den på gulver og la foten rulle over massasjeballen – den kan brukes når som helst, for eksempel på jobb ved skrivebordet, til morgenkaggen og når du leser morgenavisen eller sitter på TV-sofaen. Ved å massere under føttene med fotmassasjen, vil du føle et fantastisk velbehag.

Massasje ved plantar fasciitt og hælspore

Plantar fasciit er et fotproblem som oppstår når du blir skadet eller overbelaster den store senen som sitter under foten. Symptomene omtales ofte som hælspore og det kan være veldig smertefullt. Ved å massere senen under føttene og hælene, kan du øke blodstrømmen – noe som fremskynder prosessen til å bli smertefri.

Masser bort smertene under føttene

Utformingen og teksturen på ballen trenger dypt under føttene og gir avslapping til føttene - i tillegg til å lindre spenning, hælspore eller andre smerter som dukker opp under hverdagen. Får plass i håndflaten og er lett å ta med seg overalt. Etter lange dager i trange sko, kan en fotmassasje være fantastisk avslappende. Massasjeballen kan brukes hvor som helst, enten du sitter i kontorstolen eller hjemme på TV-sofaen.

Artikkelnummer: FV-025
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.