• Trustpilot Image

Antibakteriell fotdeodorant

149 NOK

119 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fuktighetsgivende og naturlig fotdeodorant

Bli kvitt dårlig lukt i skoene og på føttene med denne fuktighetsgivende og langvarige fotdeodoranten. En naturlig og effektiv løsning for å holde føttene friske lenge. Deodoranten, beriket med naturlig alun og nøye utvalgte ingredienser, er laget for å gi føttene dine 24 timers beskyttelse mot svette og dårlig lukt.


Bli kvitt svettelukt

Antibakterielle egenskaper

Beskytter i opptil 24 timer

Hjemlevering 1-2 dager


Inneholder naturlig alun

Et fotspray som bekjemper ubehagelig svettelukt og gir føttene en herlig følelse av friskhet og komfort. Den unike formelen er skånsom for sensitiv hud og gir en frisk følelse hele dagen. De antibakterielle egenskapene hjelper til med å beskytte føttene mot soppinfeksjoner og andre hudproblemer som kan oppstå i varme og fuktige miljøer. Inneholder alun, som er kjent for sine antiseptiske egenskaper og er et naturlig mineralsalt som er effektivt mot bakterier og samtidig skånsomt for huden.  

Bruk

Deodoranten kan sprayes i sko, sokker eller direkte på føttene når som helst på dagen for umiddelbar oppfriskning. Sprayes på tørre og rene føtter fra ca 20 cm avstand. La den absorberes. 


Inneholder 100 ml. Vegansk.

Artikkelnummer: FK-096
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.