Skosåler mot fotsvette99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåler mot fotsvette

Takket være disse sålene reduserer du risikoen for å få stinkende sko og føtter. Ved hjelp av aktivert karbon eliminerer disse smarte skosålene dårlig lukt og fotsvette i skoene dine. Sålene er utstyrt med et lag av aktivert karbon, som eliminerer bakterier og fjerner dårlig lukt.


Et par skosåler

Reduserer dårlig lukt i sko

Fjerner fotsvette

Levering 2-4 dager


Fjerner fotsvette og dårlig lukt i sko

Ved å bruke disse skosålene reduserer du risikoen for å få stinkende sko. Disse innleggsålene er spesiallaget og har et lag med aktivert karbon – det er nettopp aktivert karbon som får dårlig lukt og bakterier til å forsvinner fra skoene.

Sålene passer i alle sko

Disse sålene er tynner og passer i alle typer sko – enten du vil unngå at sportsskoene eller joggeskoene skal begynne å lukte vondt, eller om du vil beskytte føttene mot svetten fra arbeidsskoene dine, er disse skosålene et perfekt valg.

Skosålene er også populære å bruke i finere herresko, fordi tette skinn sko i lær eller knust skinn sjelden slipper gjennom mye oksygen til føttene – er det en stor risiko for at føttene svetter. Disse sålene reduserer risikoen for fotsvette.

Se instruksjonsvideo nedenfor

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.