Fotdeodorant

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Unngå stinkende sko og føtter

Denne skosprayen fra Nivelazione er et smart produkt som nøytraliserer dårlig lukt fra skoene og føttene med én gang. Fotsvette har en sterk tendens til å sitte i både sko og sokker over lengre tid og derfor er dette produktet spesielt utviklet for å fullstendig redusere og fjerne vond lukt i skoene dine.


Effektiv mot fotsvette

Fjerner dårlig lukt

Forhindrer lukten av fotsvette

Bruk direkte på føttene eller i skoen

Etterlater ingen spor i skoene i det hele tatt


Skosprayen nøytraliserer skoenes vonde lukt med en gang og hindrer at skoene begynner å lukte vondt. Produktet fungerer på alle slags sko. Det etterlater ikke flekker på skoene, og skoene ser helt urørte ut.

Takket være de aktive ingrediensene får produktet antibakterielle egenskaper, som ikke bare eliminerer eksisterende lukt, men også danner et beskyttende friskt lag mot dårlig lukt. Ingrediensene er nøye utvalgt, noe som gjør at deodoranten funker å spraye direkte på føttene uten irritasjon, på samme måte som det er mulig å spraye direkte inn i skoen for godt resultat.

Flasken inneholder 180 ml

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.